Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

DJ Mike Vale na tulumu mladih u Poreču

Spektakularni tulum na ovogodišnjem Spring Break-u u Poreču spremno dočekuje više od tisuće mladih iz cijele regije. Uz britanske zvijezde The Shapeshifters, dolazi nam pojačanje iz Slovenije –  Dj Mike Vale koji priprema noć za pamćenje!

Svega nas nekoliko dana dijeli od najvećeg tuluma u  Poreču. Tisuće mladih sprema se za SPRING BREAK koji se 30. travnja održava u klubu Zodiac u resortu Lanterna. Uz već najavljenje The Shapeshifterse, stiže nam pojačanje iz susjedne Slovenije – DJ Mike Vale.

Mike Vale popularni je slovenski DJ koji je veliki korak naprijed na međunarodnoj sceni napravio nizom izvanrednih remikseva kao što su 1605, Great Stuff i Stealth zbog čega je dobio priznanja svjetskih umjetnika poput Carl Coxa, Marka Knighta, The Shapeshiftersa i brojnih drugih. Ovaj perspektivni DJ za budućnost ima sve veće planove pa bi ga uskoro mogli gledati na najvećim pozornicama, bok uz bok najpoznatijim svjetskim zvijezdama.

Uz omiljenog slovenskog DJ-a Mike Valea i engleskih DJ zvijezda The Shapeshifters, na ovogodišnjem partiju za pamćenje atmosferu će do usijanja dovesti i domaće DJ snage Alex Cvetkov, Mr. Marley, Lemon i BarZu.

SPRING BREAK je rezerviran za sve mlade koji žele nakratko ostaviti brige iza sebe i dobro se zabaviti! Na bezbrižnom druženju, studente uz vrhunsku glazbu očekuju i atraktivni performansi te brojni sportski sadržaji.

Ulaznice za SPRING BREAK mogu se kupiti na blagajni kluba Zodiac u Lanterni na sam dan događanja po cijeni od 119 kuna.

%d blogeri kao ovaj: