Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Diggarama slavi svoj treći rođendan

Diggarama netlabel slavi svoj treći rođendan u klubu Aquarius, ove subote, 25. travnja. S domaćom postavom i gostom kojeg Zagreb nije vidio ni čuo par godina, a uvijek je bila fina atmosfera i još bolja muzika kad god je gostovao u Hrvatskoj. Uz njega live act po drugi put u klubu Aquarius (prvi put je svirao na Soundforms party-u) Perfect Blind i ambientalno-mračno-melodični nastup. Juice iz poznatog kolektiva bassinvaders! predstavit će se zagrebačkoj publici prvi put u techno izdanju, party će zatvoriti voditelji Diggarama netlabela Blurix i DraCo.

Nesha Tehnika biografija:

Počeo je svirati sa 16 godina u klubovima «Omen», «Industrija» i «Barutana» svirajući s kultnim DJ-ima Markom Nastićem, Dejanom Miličevićem, Božom Podunavcem, Gordanom Paunovićem, Mark Wee-om, Laletom itd.

Godine 2000. osnovao je DJ organizaciju pod imenom Tehnika8x8 za promociju techno i electro zvuka. Zajedno sa suradnicima ugostio je imena kao što su: Adam Beyer, Marco Bailey, Thomas Krome, Henrik B, Misstress Barbara, Ben Sims, Danilo Vigorito, Stanny Franssen, Corado Izo, Mikael Persson, DJ Rush…

Pored gore nabrojanih izvođača nastupao je i s velikanima elektronike kao što su: Richie Hawtin, DJ Misjah, Josh Wink, Charles Siegling (Technasia), Valentino Kanzyani, Johan Bacto, DJ Rolando, Brenda Russel, Gaetano Parisio, DJ Tim, Groovehead, Laibach, Chris Liberator, M.A.N.D.Y….

Svirao je u svim okolnim državama i većim gradovima, također je prepoznatljiv i njegov ‘sound’ tj. nastup na tri gramafona koji je pun dinamike, dobre melodije i tehničke savršenosti koja posebice krasi svaki njegov DJ-set.

U Zagrebu će svirati retro set.

Diggarama 3rd Anniversary
25-04-2009 @ Aquarius A1
22h / 30 / 40kn

Lineup:

Nesha Tehnika / Diggarama / Tehnika 8×8
( retro techno set )

:: Perfect Blind / Diggarama [ live act ]
:: Juice / bassinvaders! [ premijerno u techno izdanju ]
:: Blurix vs DraCo / Diggarama [ hc ]

%d blogeri kao ovaj: