Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

15. godišnjica Astralisa u Aquariusu

ASTRALIS klupska večer slavi svoj 15. rođendan u zagrebačkom klubu Aquarius u petak, 12. travnja 2013. s početkom od 22h. Uz poznatu ekipu u sastavu Go Cut , Gilbert Martini (DE) i Damir Ludvig, po prvi put u hrvatskoj nastupa njemački hitmejker Lützenkirchen.

Tobias Lützenkirchen je tijekom karijere osvojio 3. mjesto najprodavanijih singlova u Španjolskoj, 7. mjesto u Engleskoj i 10. mjesto u Njemačkoj, a od devedesetih je uključen u projekte kao što je Interactive poznat po „Who is Elvis“, ili Luna Park poznat po hitu „Space Melody“. Lützenkirchenovi glazbeni suradnici su Ramon Zenker, John Acquaviva, a Tomcraft i Tobias udruženi djeluju pod nazivom Lützencraft.

“Čast nam je da je Tobias pristao nastupiti na petnaestoj godišnjici, jer nam je ideja povezati sadašnjost, budućnost i prošlost u jedinstvenu formulu za dobar provod na plesnom podiju!” – tvrdi jedan od osnivača Astralisa, Damir Ludvig, a njegov kolega Go Cut dodaje: “Upravo zato za središnji dio programa pripremam emocionalni, nostalgični set u kojem ću pustiti sve najbolje singlove od prvog Astralisa do danas!”

Damir Ludvig

Damir Ludvig

Petnaest je godišnjica kruna uspjeha ovog najdugovječnijeg hrvatskog klupskog programa, a priča o njihovih prvih deset godina ovjekovječena je i u Americi trostruko nagrađenom filmu Astralis – Institucija, čija je televizijska premijera najavljena 6.travnja u sklopu ciklusa Festivalac (RTL2).

No, Astralis ekipa ne misli samo na glazbu i film, već i na edukaciju, tako da će uz potporu Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Zagrebu, dan nakon godišnjice, organizirati predavanje na zagrebačkoj DJ Akademiji, gdje će glavnu riječ imati Lützenkirchen.

Astralis Tim zahvaljuje na potpori Veleposlanstvu Savezne Republike Njemačke u Zagrebu, RTL Televiziji, DJ Akademiji i Kolektivi.

Ulaznice po cijeni od 50 kn se mogu naći u pretprodaji sustava Eventim, te na sam dan održavanja na ulazu kluba Aquarius po cijeni od 50 kn do ponoći, a 70 kn nakon.

%d blogeri kao ovaj: